Cursus Apple iPad op 6, 13, 20 en 27 oct. 2015

iPad veel meer dan alleen maar een mooi hebbedingetje

SCEG organiseert cursus Apple iPad

ipad-air-witb-gray-cel-201410

De iPad is niet meer weg te denken. Of je nu op kantoor, op school, thuis of in het openbaar vervoer rondkijkt, overal zie je mensen die druk in de weer zijn met hun tablet. En toch haalt lang niet iedereen uit dat apparaat wat er eigenlijk in zit. Voor velen is het niet veel meer dan een middel om mail te ontvangen of te versturen of om een spelletje Word Feud mee te spelen.

Voor iedereen, die de mogelijkheden van zijn of haar Apple iPad beter wil leren benutten, biedt SCEG nu, in een cursus op vier dinsdagavonden (6, 13, 20 en 27 oktober) de gelegenheid om de iPad werkelijk te leren beheersen. Na het doorlopen van de cursus zal het gebruiksgemak en het gebruiksplezier aanmerkelijk zijn toegenomen.

De cursus staat onder de deskundige leiding van mevrouw H. Hansen. Het cursusgeld bedraagt € 70,=. Dat lijkt vrij stevig, maar voor dat geld vergroot u de gebruikswaarde van uw iPad aanzienlijk. Wie eerst nog wat meer informatie wil, maar ook iedereen die zich wil aanmelden voor deze cursus, die zal worden gehouden in d’Overtoom te Genemuiden, kan contact opnemen met dhr. H. Mateboer, telefoon 0653419066 of per mail, mateboer@festomat.nl

Na het volgen van deze cursus zal uw iPad voor u nooit meer hetzelfde zijn als voor die tijd.

N.B. Deze cursus richt zich specifiek op de Apple iPad. Als u over een tablet beschikt met een ander besturingssysteem is deze cursus voor u niet geschikt.