De artiesten tijdens Genemusiment

Streetlife

StreetLive speelt een mix van bekende en minder bekende folkmuziek uit onder andere Ierland, Schotland, Spanje en Italië, en eigen nummers. Het plezier in muziek maken staat voorop en dit straalt ook van de optredens af. StreetLive begon met optredens op straat, maar groeide al snel uit tot een veel gevraagde band voor pubs, restaurants, buurthuizen en festivals.

Met een akoestische sound en typische folkinstrumenten wil StreetLive mensen van over de hele wereld inspireren en vermaken.   Tijdens Genemusiment spelen de dames van StreetLive aan de westkant van het Havenplein.

 Schermafbeelding 2015-09-13 om 12.31.56

 

Schermafbeelding 2015-09-13 om 12.32.46

Henri Nuijen

Zanger-Gitarist van Neerlands beste Blue-grassband The Country Ramblers speelt en zingt vandaag voor u zijn mooiste liedjes van The Eagels tot The Everly Brothers.

 Schermafbeelding 2015-09-13 om 12.33.12

Frank en vrij

Zanggroep Frank & Vrij uit Genemuiden is een gemengd koor, opgericht in maart 2009 door Kor Eenkhoorn

Ons koor bestaat uit een vijfentwintigtal enthousiaste vrouwen en mannen, die iedere week uit volle borst oefenen en graag willen optreden.

Het repertoire bestaat uit liedjes van vroeger en nu, waaronder ook een aantal zeemansliederen. Wij worden op keyboard begeleid door Kor Eenkhoorn en Henk van den End, met gitaar

Wij treden op voor diverse (zorg-)instellingen, ouderenbonden en verenigingen. Ook treden we op op braderieën en andere evenementen.

De nadruk in ons repertoire ligt op het creëren van een gezellige sfeer met muziek voor elk wat wils.

 

Schermafbeelding 2015-09-13 om 12.33.50 

 Mix move

Op zoek naar beweging?
Omdat je dat leuk vindt of omdat het nodig is? Dan ben je op zoek naar Mix Move.
Dichtbij huis op een leuke manier bewegen. Zodat je gegarandeerd de motivatie houdt.

Tijdens het optreden gaan diverse groepen iets laten zien. niet meer alleen de hip hop. Er komt een demo van diverse lessen.  Dus Mixmove in Beweging.

 

Anders dan normaal

Anders dan normaal is een actief pretkoor uit Genemuiden met een indrukwekkend Nederlandstalig repertoire begeleid door veelzijdige muzikanten. Daarmee krijg je in iedere gelegenheid beweging maar dan wel Anders dan normaal!

Schermafbeelding 2015-09-13 om 12.34.19

Het koor telt ca. 50 actieve leden en verzorgen optredens in de wijde regio voor;
Bedrijfsfeesten, jaarfeesten, jubileumfeesten, braderieën en andere gezellige evenementen
.Anders dan normaal doet oude tijden herleven zonder het heden te vergeten!

 

Living Water: een vertrouwd gezicht tijdens het Genemusiment!

Tijdens de 10e editie van het Genemusiment op 19 september a.s. is ook Living Water voor de 10e keer aanwezig. De afgelopen maanden is het koor druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het maken van een kerst cd. Deze wordt 20 en 21 november gepresenteerd in de Gereformeerde Kerk. Maar natuurlijk heeft het koor ook nog andere liederen in haar repertoire die ze graag met u willen delen. Living Water is tijdens het Genemusiment om 15.00 uur te horen op het Havenplein.

Mag het koor op u als luisteraar rekenen?

 Schermafbeelding 2015-09-13 om 12.34.54

Lok en Lol

Vocal Groep Lok en Lol is een koor wat bestaat uit geselecteerde zangleerlingen van Barbara Lok met als standplaats Sint Jansklooster.

Lok en Lol bestaat uit 16 talentvolle koorleden die naast het plezier met elkaar graag op een hoog niveau met elkaar willen zingen.  Lok en Lol onderscheidt zich van andere koren door onder meer het niveau van de arrangementen en bovenal wordt er gestreefd naar een (zeer) hoge muzikale kwaliteit!

Het repertoire bestaat o.a. uit:
The longest time en Lullabye van Billy Joel, The last resort van The Eagles, I still haven’t found what I’m looking for van U2, Freedom van George Micheal, De hemel is dichtbij van Bastiaan Ragas etc en eigen geschreven nummers door Barbara Lok.

Schermafbeelding 2015-09-13 om 12.35.20

 

Uncle John

Uncle john is een 5-koppige nieuwe formatie die voor het eerst een bandje opgestart hebben. Okay jerry Hoekman is dan al een ervaren gitarist, maar ditmaal heeft hij zijn 6 snaren ingeruild voor een plek achter de drums! De band bestaat uit: Johan van Dijk, Thomas ter Molen, Stefan Verhoek, Jerry Hoekman en uiteraard Ome Johan Spaan!

Het repertoire bestaat uit oa nummers van Coldplay, kings of leon en John Legend.

 

Soul&Bliss
De vijf bandleden van Soul&Bliss speelden al jaren samen. Het plezier staat voorop en dat is te zien en te horen! Soul&Bliss heeft een gevarieerd en eigenzinnig repertoire.
Met Linda Westera heeft Soul&Bliss een frontvrouw van formaat in huis. Zij wordt bijgestaan door vier instrumentalisten die allen hun sporen verdiend hebben in de muziek. Soul&Bliss zorgt voor een intieme sfeer met louter akoestische instrumenten, maar kan ook knallen op een dansfeest met versterkt geluid. De sfeer is hoe dan ook ontspannen en de muziek staat als een huis.

Bezetting:

Linda Westera – leadzang

Ton Kerkhof – gitaar (elektrisch en akoestisch)

Gooswijn van Rees – bas (elektrisch en contrabas)

Roy Kieftenbeld – percussie

Adriaan Stam – Slagwerk (drums en cajón)

Schermafbeelding 2015-09-13 om 12.36.00

Voorspeel/muziekochtend leerlingen Jerry’s gitaarschool

Maak er maar een gezellige muziekochtend van in de hof! Dat is een betere benaming dan voorspeelochtend! Twee jaar geleden was het ook een leuke morgen met een grote opkomst, leuke sfeer waarbij zowel het publiek als leerlingen het gevoel hadden een klein concert bij te wonen. Ook dit keer weer een aantal verrassende optredens.

Wim en Sander

Twee broers brengen een mix van folk, close harmony en cabaret

Sinds 2008 maken Sander en Wim van Dalfsen een vast onderdeel uit van Genemusiment. In d’Of aan Het Dijkje zullen zij ook dit jaar weer een optreden met Gellemuniger dialectliedjes verzorgen. Het repertoire wordt elk jaar weer met nieuwe liedjes uitgebreid. “Daarbij  maken we de laatste jaren steeds meer zelf melodietjes. We begeleiden ons heel eenvoudig op gitaar en soms pakt Sander zijn trekzak. Op die manier komen we in de buurt van de Ierse en Engelse folkmuziek. Al gauw merkten we dat de mensen heel goed naar onze teksten luisteren en meeleven, erom lachen en meezingen. Daarom kun je nu ons optreden best ook een cabaretprogramma noemen”.

Wout en Jan

Het duo Wout Bekendam en Jan Last zullen optreden in d’Of . Zo langzamerhand een bekend duo uit Genemuiden. Dit keer zullen ze naast enkel dialect nummers ook nummers van de Beatles, Beegees ten gehore brengen. Wout en Jan houden van het creëren van gezelligheid en ontspannen sfeer. Jan op keyboard, Blues harp en zang. Wout op gitaar en zang.