Genemusiment ballonwedstrijd

 

Tijdens de opening van Genemusiment, op zaterdag 16 september, vindt ook een grote ballonnenwedstrijd plaats. Deelname aan deze wedstrijd is bedoeld voor alle kinderen die nog niet het voortgezet onderwijs bezoeken.
De hoofdsponsor van het evenement, Vadain, heeft met Intertoys Kampen een prachtig prijzenpakket samengesteld.

De werkgroep Genemusiment vraagt de medewerking van alle basisscholen in Genemuiden en de Kamperzeedijk  om zoveel mogelijk kinderen aan deze ballonnenwedstrijd deel te laten nemen. Kaartjes, die aan de ballon kunnen worden bevestigd, zullen via de scholen worden verspreid. Mochten er echter kinderen zijn, die geen kaartje hebben gekregen of het zijn kwijtgeraakt, dan kan voorafgaand aan de opening van Genemusiment 2017 op het Havenplein alsnog een kaartje worden bemachtigd.

Rond half elf is de officiële opening en aansluitend willen wij de ballonnen massaal het luchtruim laten kiezen. En dan begint het spannende afwachten… wiens ballon zal door de
-hopelijk gunstige- wind het verst worden meegevoerd. Omstreeks de Biestemerk zal dit bekend zijn en weten we wie in het bezit komen van de door Vadain en Intertoys beschikbaar gestelde prijzen.