Grote Genemusimentquiz

Flip Visscher test parate kennis en trivialiteiten…

Op 16 september 2017 wordt het tweejaarlijkse Genemusiment weer georganiseerd, een festijn waar door menigeen al reikhalzend naar wordt uitgezien. Het feest is herkenbaar door zijn vaste onderdelen, die zich in de loop der jaren bewezen hebben, maar kent ook steeds een aantal nieuwe, verrassende elementen.

Eén daarvan zal dit keer ongetwijfeld ‘de Grote Genemusimentquiz’ zijn. Flip Visscher, die op zijn geheel eigen wijze de gehele dag het programma aan elkaar zal praten, presenteert op het Havenplein, voorafgaand aan het slotconcert, ‘de Grote Genemusimentquiz’. Meer dan tien jaar Genemusiment heeft natuurlijk een schat aan gedenkwaardige feiten opgeleverd en gecombineerd met vragen over de 2017 editie vormt dat de input voor een quiz waaraan iedereen kan deelnemen en die uiteindelijk misschien niet leidt tot ‘de slimste Gaellemuniger’, maar wel de eretitel  ‘grootste Genemusimentkenner’ oplevert.

Naast Flip Visscher hebben ook Gijs van Dalfsen en Reinier van der Pol, bekend van onder meer de Triviantavonden in d’Overtoom, een bijdrage geleverd aan de quizvragen. Dat garandeert dat het niet alleen maar heel serieuze vragen zullen zijn, maar dat erop gerekend mag worden dat in de vragen ook een forse dosis humor verwerkt zit.

Eigenlijk mag niemand deze quiz missen en dat hoeft ook niet… Er is geen beperking aan het aantal deelnemers en de enige voorwaarde om mee te doen is dat je op tijd op het Havenplein aanwezig bent. Het verwachte aanvangstijdstip van de quiz ligt tussen zeven en half acht, maar dat kan natuurlijk, als het programma anders loopt dan gepland, daar iets van afwijken.

Er is echter geen enkele reden waarom je niet op tijd op het Havenplein zou zijn. Met een doorlopend aanbod van gevarieerde activiteiten en de plaatselijke horeca die zorgt voor een allerlei lekkere gerechtjes, is het die dag absoluut niet noodzakelijk is om de avondmaaltijd thuis te gebruiken.

De organisatie rekent erop dat een groot aantal bezoekers de strijd met elkaar zal aangaan in ‘de Grote Genemusimentquiz’.