Hanneke Post – Westhuis ontvangt laatste roos voor de zomervakantie

Dinsdagmiddag is ‘De Roos’ in Genemuiden uitgereikt aan Hanneke Post – Westhuis. Mevrouw Post is een ware duizendpoot als het om vrijwilligerswerk gaat. Sinds oktober 1995 is ze bestuurslid van Stichting Cultuur en Educatie Genemuiden (SCEG).
Daar doet ze alle voorkomende werkzaamheden zoals het organiseren van talencursussen, reanimatiecursussen en ‘Eumpies Uut’ zoals workshops bij de Echte Bakker Groot Koerkamp. Tevens is mevrouw Post mede-organisator van ‘Eikoerei’ en ‘Genemusiment’.

Daarnaast is ze bezoekdame bij de Hervormde kerk en werkt ze in de Dorcas winkel. Daar was ze dinsdagmiddag ook naar op weg. Toen mevrouw Post net wilde wegfietsen, werd ze verrast met ‘De Roos’.

Collectante

Dat het bloemetje mevrouw Post toekomt staat als een paal boven water. Naast haar vele vrijwillige uren voor bovengenoemde organisaties, is ze ook nog eens actief als collectante voor wel zes goede doelen!

In juli is er vanwege de vakantie geen uitreiking van ‘De Roos’, maar eind augustus wel weer. U kunt nu al een vrijwilliger uit de gemeente Zwartewaterland opgeven door te mailen naar info@vrijwilligerswerkzwartewaterland.nl