Jamsessie nu al volgeboekt!

Aantal aanmeldingen overtreft alle verwachtingen.

Op 30 maart 2019 wordt in d’Overtoom te Genemuiden weer een nieuwe editie gehouden van de Jamsessie, een muzikaal evenement waarbij een podium wordt geboden aan iedereen die het leuk vindt om in bekende, of minder bekende formaties met elkaar muziek te maken. Aan instrument of stijl worden geen beperkingen gesteld.

Hoewel de Jamsessie pas 2 weken geleden werd aangekondigd, is de organisatie nu al overstelpt met aanmeldingen. Zozeer zelfs, dat iedereen die zich nu nog wil opgeven voor deelname aan dit muziekspektakel, op een wachtlijst zal worden geplaatst. Natuurlijk is het denkbaar dat door onvoorziene omstandigheden één of enkele deelnemers zullen afzeggen, maar voorlopig kan al een programma worden samengesteld van zo’n dertig nummers, waarmee de kantine van d’Overtoom al enkele uren het podium zal vormen voor een gevarieerd muzikaal aanbod. En daarmee is, hoe spijtig ook, de grens bereikt.

Mooi is dat dit keer niet alleen de min of meer gevestigde namen zich hebben aangemeld, maar dat ook plaatsgenoten, die tot nu toe zich niet aan openbare optredens hebben gewaagd, voor het voetlicht zullen treden. Het belooft al op voorhand een prachtige avond te worden in een ongetwijfeld goed bezette Overtoom.