reanimatiecursussen

Ook dit jaar kunt u via SCEG een cursus reanimatie volgen, welke verzorgd wordt door de heer Ben Menkveld van het Rode Kruis. Er is zowel een cursus voor beginners als voor gevorderden.

De cursus voor beginners is op dinsdag 13 maart. U leert wat te doen als iemand in uw omgeving een hartstilstand krijgt of er zich een andere levensbedreigende situatie voordoet. U krijgt theorie en oefent in de praktijk met een AED.
Deze cursus start om 19.30 uur en duurt 2 – 2,5 uur.
De kosten voor deelname bedragen € 12,50 per persoon inclusief lesmateriaal.

Het is van belang om de kennis en vaardigheden van het reanimeren op peil te houden. Daarom is er voor degenen die in het verleden de basiscursus hebben gevolgd, jaarlijks een herhalingscursus.
Dit jaar zal deze zijn op dinsdag 27 maart 2018. Omdat deze cursus ongeveer een uur in beslag neemt, kunnen er die avond 2 groepen deelnemen.

De eerste groep start om 19.30 uur, de tweede om 20.45 uur.

Kosten: € 7,50

 

Op beide avonden is d’Overtoom de cursuslocatie.

 

Opgave voor één van deze cursussen kan bij Marion Verkruijsse, via e-mail marion_verkruijsse@hotmail.com of telefoon 06-55058280.

Bij opgave graag vermelden om welke cursus het gaat en in geval van de herhalingscursus naar welke tijd uw voorkeur uitgaat.