SCEG werft donateurs

SCEG begint het nieuwe jaar 2019 weer met een aantal aantrekkelijke activiteiten: de cursus ‘bronzen beeldje maken’ gaat 15 januari op herhaling, op 7 februari staat er een ‘Gӕllemuniger oavmd’ op het programma en de jamsessie op 30 maart is nu al volgeboekt. En aan nieuwe plannen voor o.a. een wijncursus en enkele lezingen wordt gewerkt!

SCEG probeert al haar activiteiten altijd zo laagdrempelig (dat wil o.a. zeggen: zo goedkoop mogelijk) te houden. Tijdens Genemusiment en Eikoerei was alles tot nu toe zelfs helemaal gratis. Maar artiesten, cursusleiders, zaalruimte enz. moeten natuurlijk wel betaald worden! Mede door de teruglopende subsidies wordt dat steeds moeilijker. Daarom start SCEG in 2019 met een donateurschap. Voor een jaarlijks bedrag van minimaal € 15,- kan iedereen donateur van SCEG worden. Dat geeft SCEG vaste inkomsten (waarmee vaste uitgaven kunnen worden betaald) en de donateur aantrekkelijke korting op de SCEG-activiteiten.

Vanaf heden zullen er bij alle SCEG-activiteiten donateursformulieren liggen waarmee deelnemers à la minute donateur kunnen worden (en van de korting kunnen profiteren). Maar het donateurschap kan ook vooraf worden geregeld. Met de onderstaande link opent u het aanmeldingsformulier. Svp dit printen, invullen en inleveren bij het genoemde inleveradres.

Aanmeldingsformulier-donateurs